Theatervoorstelling

THEO... pakt de draad weer op!

De theatervoorstelling is UITVERKOCHT!!!
Als u interesse heeft om de voorstelling toch bij te wonen, dan kan dat een volgende keer. Stuur een mailtje naar info@troubadourtheo.nl en ik houd u op de hoogte van wanneer volgende gelegenheden zich aandienen.

 

In 1979 ging ik op wereldreis en gaf ik een soort afscheidsconcert. Dat betrof natuurlijk een tijdelijk afscheid. Met rugzak en gitaar zwierf ik door Europa, Isral, de Verenigde Staten en Zuid-Amerika, wat in die tijd zo ongewoon was, dat er zelfs een groot artikel in de krant verscheen. Het afscheidsconcert was in februari 1979 in buurthuis De Schervenheuvel in Oosterhout en was een avondvullende voorstelling met eigen liedjes en de verhalen daaromheen.

Toen ik na een half jaar terugkwam, wilde ik de draad van die voorstellingen weer oppakken, maar dat kwam er niet meer van. Studie, werk, relaties, huwelijk, kinderen... het leven hield me druk doende. Toch bleef het al die tijd kriebelen en ik bleef ook liedjes schrijven. Af en toe kwam ik in de gelegenheid om een paar van die liedjes links en rechts ten gehore te brengen, maar daar bleef het bij.

Tot nu! Precies 40 jaar later heb ik weer een avondvullende voorstelling samengesteld met eigen liedjes en begeleidende verhalen.
Ik ben trots op het resultaat en hoop dat je komt kijken en luisteren.
 

22 februari 2019
20.15 uur

THEO pakt de draad weer op!
voorstelling van liedjes en verhalen

Vestzaktheater De Schelleboom
Mathildastraat 37a, 4901 HC  Oosterhout, 0162-437165
www.deschelleboom.nl
Kaartjes 15,- bestellen: www.deschelleboom.nl/voorstelling/theovandrunen/ UITVERKOCHT!!!


Terug